There was an error in this gadget

Monday, 11 July 2011

DEMAM :(

heyyy.dah5 hari aku demam.teruk jugak laa.kene amek darah je.penuh tangan aku lubanglubang jarum.esok pun amek darah lg.aiyoyo.demam ape ni??takut lah weyh!and terims kasih abd raub dan ramlah sebab jagr saya semase sakit ni.adik sayang mak dgn ayah.:)

Sunday, 3 July 2011

I AM WHO I AM :)

heyy peeps :) jap lg da nak balik asrama.bosan siak!dekat sane tade pape!dekat sane cume ade PERATURAN.hey friends,aku seseorang yang benci akan bende yang ade kene mengene dengan peraturan.bende tu mengongkong lahh.aku nak buat ni salah,tu salah,sampai asyik kene aim je,bende yang bukan salah aku pun di katakan salah aku.mase tu AKU,WANI,SYURA,MIMI.face to face dengan ajk disiplin,kiteorang settle sume bende.agak lebih sejam lebih kiteorang betape depan prep E.heeee.menyeronokkan! HAHA.okayy.nothing to say.BYE FRIENDS.



nuramira abdraub

Saturday, 2 July 2011

MISS MY OLD FRIENDS

heyy babes,i reallly miss my old bff.dari sekolah lame.best gile mase dengan dorang.aku ingat lgi,time aku tgah gduh dgn the bitchy VSD *sape yang tahu pahampaham jela k.1 kelas 3UM backup aku,sungguh terharu dan pilu.HAHA.sampai ustazah alizah pun malas nak layan kiteorang.sampai penolongkanan sekolah pun tolong settle kan jgak.HAHA.kenangan kan???HAHA
ni gambar mase lawatan g taman herba nasuha.*abaikan  SI PENDEK GEDIK .HAHA.rindu kat korang tawtaw.tapi time ni yang paling rapat dengan aku takde la*SUSIANA n HAJAR.yang still selalu jmp dgn aku suhana and amalina yasmin jelaa sebab same sekolah.
DARI KANAN*amalina yasmin,juliana sapik,siti fazilah,diana afifah,SI PENDEK GEDIK,noridayu and suhana
ni cerita pasal besties aku tersayang,FATIN SYAFINA BINTI MISNI,beb gua miss lu!dulu dalam kelas kiteorang ade geng,berlima,*A.R.F.A
sebab ape 4 name je??if tambah A.R.F.A.V.tak best.HAHA.V tu out of the group.die selalu ade time aku susah and senang.kiteorang dah kawan since darjah 2 taw!lame kan??
*lesung pipit-panggilan cikgu veron

ni cerite besties aku time kat sekolah baru.kat TIJB.dorang buat lawak je.tapi study not bad jgak.pandai.NUR IZZATI.selaian die NUR LIYANA LOCKMAN,NUR ADILAH,and AMIRA SYAFIQAH.kiteorang ni memg suke berbual tika guru mengajar.tapi selalu kene aku jugak.adush!kene diri luar kelas waktu biologi,kene keluar kelas time tidur kelas agama,kene diri kat belakang tak siap kerje sains pertanian.best bukan??
DARI KANAN:amira syafiqah,izzati,liyana,adilah and amira raub


ni cerita member di asrama,SITI AMIRAH and AZMARINA ASYURA.dorang sekepale aku,suke buat kepale sendiri,HAHA.kiteorang bermasalah di sekolah juga di asrama.asyikasyik aim kiteorang jea.boring taw!lg lg dgan KAK______HAHA.paham la yaow!act aku ni menumpang dorang jea.sebab kat asrama aku tade member.syusyu dengan mimi.aku lonely girl.HAHA.tape.dorang still besties aku.sampai aku tubuhkan name SITI AZMARINA RAUDAH.HAHA.sweet kan kami?





dari kanan-amira raudah,siti amirah,azmarina asyura,siti halimah
*tiru gaya kak_______HAHA.
*siti halimah tu tak termasuk tapi she still my besties.:)



and last,aku sayanggg korang sesangat taw!jangan lupe aku,sebab aku tak pernah lupe korang,tahu ni last kite jumpe so aku harap nanti kite tak lost contact.*tak lupe pade arin.wani,yan,fana,farafarhana,t aku buat cite korang.member aku banyak sangat lahhhh.tapi korang tetap sahabat aku.

IMISSHIMSOMUCH.

heyy lately ni kan,aku selalu teringat die je,pastu senyum sorangsorang,macam orang gile seyh!mambe aku pun perasan jugak.tapi aku cover r cite pape.die tu act membe aku.lame dah kenal.tapi aku macam SS plak dgn die.haha.malu seyh.aku selalu call die kat hostel.hari selase ni die nak g sambung blajar,nasib baik tak jauh.kat PG je.kolej komuniti.tapikan,ex aku member die,member baik lahh kot.hehe.hey MR.MMF aku sayangrindu kau tawww.HAHA

Friday, 1 July 2011

HOMESICK :P

heyy,sekian lame tak update.hehe.tak balik rumah untuk 3minggu.really miss orangorang dekat rumah taw!atok,mandak,memen,wadah,along,mak and ayah <3,urmmm.okayy tak tahu cakap ape lagi kan.HAHA.



nuramira abdraub,

Saturday, 4 June 2011

NEW HAIR BABES :)

hey babes.i got my new hair lahh yaw.GORGEOUS yaw!see that!
gila kann???macam jantan babe!tapi masih COMEL HAHA.ni rambut aku yang nak potong bhai!begitu rimas berambut panjang!tape rambut SPM.sekali aku tengok macam RIHANNA pun ade.PERASAN kankankan??HAHA





nuramira abdraub,
6JUNE2011,
2.52pm

Friday, 3 June 2011

NEW BLOGGER HERE BABES :)

hye,i'm NUR AMIRA RAUDAH BTE ABD RAUB.SPM CANDIDATES 2011 YAW!STUDENTS OF AGRICULTURE IN SEKOLAH MENEGAH TEKNIK JOHOH BAHRU.first time join blog ni."JEALOUS KAWAN KITE ADE BLOG"HAHA.so kite pun nak jugakk lerr kann??trytryy jea.tak dapat selalu UPDATE sebab kite nie HOSTELLITE yaw!if balik rumah jea trytry untuk update.SPM  lahhh tahun nie kan.ayah pun campakk lahh anakk diee ni kat asrama..eeuuw!SUCK you know!kate kawan kite "kau buat lahh blogg,t boleh luahhkan apeape masalah.semua perasaan kau"ayat die tak boleh blahh langsung!so kite pun buat lahh pe jadahh nie kann??t bolehh tayangtayang kat kawann .HAHA.




truly,
NURAMIRA ABDRAUB <3,2.57am,4JUN2011