There was an error in this gadget

Saturday, 2 July 2011

MISS MY OLD FRIENDS

heyy babes,i reallly miss my old bff.dari sekolah lame.best gile mase dengan dorang.aku ingat lgi,time aku tgah gduh dgn the bitchy VSD *sape yang tahu pahampaham jela k.1 kelas 3UM backup aku,sungguh terharu dan pilu.HAHA.sampai ustazah alizah pun malas nak layan kiteorang.sampai penolongkanan sekolah pun tolong settle kan jgak.HAHA.kenangan kan???HAHA
ni gambar mase lawatan g taman herba nasuha.*abaikan  SI PENDEK GEDIK .HAHA.rindu kat korang tawtaw.tapi time ni yang paling rapat dengan aku takde la*SUSIANA n HAJAR.yang still selalu jmp dgn aku suhana and amalina yasmin jelaa sebab same sekolah.
DARI KANAN*amalina yasmin,juliana sapik,siti fazilah,diana afifah,SI PENDEK GEDIK,noridayu and suhana
ni cerita pasal besties aku tersayang,FATIN SYAFINA BINTI MISNI,beb gua miss lu!dulu dalam kelas kiteorang ade geng,berlima,*A.R.F.A
sebab ape 4 name je??if tambah A.R.F.A.V.tak best.HAHA.V tu out of the group.die selalu ade time aku susah and senang.kiteorang dah kawan since darjah 2 taw!lame kan??
*lesung pipit-panggilan cikgu veron

ni cerite besties aku time kat sekolah baru.kat TIJB.dorang buat lawak je.tapi study not bad jgak.pandai.NUR IZZATI.selaian die NUR LIYANA LOCKMAN,NUR ADILAH,and AMIRA SYAFIQAH.kiteorang ni memg suke berbual tika guru mengajar.tapi selalu kene aku jugak.adush!kene diri luar kelas waktu biologi,kene keluar kelas time tidur kelas agama,kene diri kat belakang tak siap kerje sains pertanian.best bukan??
DARI KANAN:amira syafiqah,izzati,liyana,adilah and amira raub


ni cerita member di asrama,SITI AMIRAH and AZMARINA ASYURA.dorang sekepale aku,suke buat kepale sendiri,HAHA.kiteorang bermasalah di sekolah juga di asrama.asyikasyik aim kiteorang jea.boring taw!lg lg dgan KAK______HAHA.paham la yaow!act aku ni menumpang dorang jea.sebab kat asrama aku tade member.syusyu dengan mimi.aku lonely girl.HAHA.tape.dorang still besties aku.sampai aku tubuhkan name SITI AZMARINA RAUDAH.HAHA.sweet kan kami?





dari kanan-amira raudah,siti amirah,azmarina asyura,siti halimah
*tiru gaya kak_______HAHA.
*siti halimah tu tak termasuk tapi she still my besties.:)



and last,aku sayanggg korang sesangat taw!jangan lupe aku,sebab aku tak pernah lupe korang,tahu ni last kite jumpe so aku harap nanti kite tak lost contact.*tak lupe pade arin.wani,yan,fana,farafarhana,t aku buat cite korang.member aku banyak sangat lahhhh.tapi korang tetap sahabat aku.

No comments:

Post a Comment