There was an error in this gadget

Saturday, 2 July 2011

IMISSHIMSOMUCH.

heyy lately ni kan,aku selalu teringat die je,pastu senyum sorangsorang,macam orang gile seyh!mambe aku pun perasan jugak.tapi aku cover r cite pape.die tu act membe aku.lame dah kenal.tapi aku macam SS plak dgn die.haha.malu seyh.aku selalu call die kat hostel.hari selase ni die nak g sambung blajar,nasib baik tak jauh.kat PG je.kolej komuniti.tapikan,ex aku member die,member baik lahh kot.hehe.hey MR.MMF aku sayangrindu kau tawww.HAHA

No comments:

Post a Comment